گزارش شیك بار

نسخه جهانی كلان شهرها برای مقابله با ویروس كووید ۱۹

نسخه جهانی كلان شهرها برای مقابله با ویروس كووید ۱۹

به گزارش شیك بار شهرهای بزرگ جهان برای مدیریت و مقابله با ویروس كرونا تجربیات مشابهی داشتند كه یكی از آنها تعطیلی اماكن پر رفت و آمدی مانند بوستان ها و پیشگیری از تجمعات بیشتر از دو نفر در معابر است.



به گزارش شیک بار به نقل از مهر، از زمانی که فراگیری ویروس کرونا در تهران رسمی اعلام گردید تا امروز اقدامات متفاوتی برای اداره شهر از جانب مدیریت شهری تجربه شده است. اگر در ایام ابتدایی تمام سطح شهر و معابر پر رفت و آمد ضدعفونی می شد این روزها تاکید بر ضدعفونی کردن اماکنی مانند ایستگاه های اتوبوس و مترو است. اگر در ایام ابتدایی واگن ها و اتوبوس ها هر شب ضدعفونی می شدند، این روزها در ابتدا و انتهای هر ایستگاه ضدعفونی می شوند و به تدریج و با استفاده از تجربیات شهرهای بزرگ جهان و کلانشهرهای ایران مقابله با ویروس کرونا مؤثرتر می شود هر چند که هنوز تهران یکی از مناطق آلوده کشور است و به علت بازگشایی مشاغل و جمعیتی که روزانه در سطح شهر تردد می کنند، «آمارهایش چندان آمارهایش با آمارهای کشوری همخوانی ندارد» (سخنان زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا تهران).
مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران مطالعه ای در مورد اقدامات شهرهای بزرگ جهان در مقابله با ویروس کرونا انجام داده است، در بخش مدیریت پسماند این پژوهش اشاره شده مقادیر زباله های جامد شهری که توسط خانوارها تولید می شود به صورت قابل توجهی افزایش و ضایعاتی که توسط تولیدکنندگان و بخش خصوصی تولید می شود کاهش یافته است. برای پیشگیری از زباله گردی و احتمال آلوده شدن افراد بیشتر لازم است در این دوران تحویل زباله در ساعت مشخص از درب منزل صورت گیرد و تاکید شود که زباله های تر و خشک از هم تفکیک شود.
در اتریش کارگرانی که مسئولیت تمیز کردن خیابان ها را بر عهده دارند در شرایط اپیدمی در کنار کارگران جمع آوری زباله این وظیفه را بر عهده می گیرند ازاین رو تعداد کارگران افزایش می یابد و کارگرانی که دارای نقص ایمنی هستند باید شناسایی و مانند سایر مردم در منزل بمانند.
همچنین برای خانوارهای دارای افراد تست ویروس مثبت یا مشکوک به عفونت کیسه های زباله ریجکتی را با کیسه زباله دوم مجانی دو برابر کنید.
در آلمان هم از شهروندان درخواست شده تا از سرریز مخازن زباله ها اجتناب کنند. پیشگیری از تولید زباله و جداسازی مناسب در آلمان از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد و استثنا فقط برای خانوارهایی است که افراد آلوده و مشکوک در آنها در قرنطینه زندگی می کنند. در هند هم نیروی کار پسماند بسیار کمتر از ظرفیت کار می کنند چونکه کشور وارد یک مرحله قرنطینه سراسری شده، در حوزه بوستان ها و فضای سبز هم در این پژوهش اشاره شده که در همه کشورهایی که درگیری با این ویروس در آنجا بیشتر می شود پارک ها و برنامه ها و بازدیدها در پارک ها لغو شده است. همینطور ضدعفونی کردن وسایل بازی در پارک ها هم در تمام نقاط انجام شده است. در بعضی شهرهای دنیا مانند کالیفرنیا و لندن استفاده از فضای باز با رعایت نکات بهداشتی و حفظ فاصله به صورت محدود در این شرایط مجاز است. در انگلیس تاکید بر ماندن در خانه است اما دولت گفته که مردم می توانند یک مرتبه در روز خانه خویش را برای ورزش ترک کنند اما تجمع بیشتر از دو نفر در پارک ها یا سایر اماکن عمومی ممنوع می باشد و پلیس این امر را اجرا می کند.
در این گزارش به آلودگی هوا هم پرداخته شده و آمده است در شهرهایی که میانگین سالیانه غلظت آلودگی هوا بالاست قرار گرفتن طولانی مدت شهروندان در معرض آلودگی هوا سبب ایجاد خیلی از بیماری های زمینه ای شده و در نتیجه بیماری های تنفسی همچون کووید ۱۹ را خطرناک تر و تعداد مرگ نسبت به جمعیت بالاتر می رود. آلودگی هوا تقریباً ۴۰ درصد از عفونت های دستگاه تنفسی تحتانی و بار بیماری انسداد مزمن ریوی و حدود ۲۰ درصد از بیماری های عروق کرونر قلب و بار دیابت را منجر می شود.
گزارش های انتشار یافته نشان داده است به صورت ناگهانی کیفیت هوا در شهرهای جهان به دنبال شیوع بیماری کرونا بهبود یافته است که دلیل آن کاهش ترافیک و فعالیتهای تجاری و صنعتی به علت شیوع این بیماری است. یکی از درس هایی که می توانیم از شیوع این بیماری بگیریم این است که زیرساخت ها و رویکردهای استفاده گسترده از فضای مجازی در زندگی روزمره را جدی بگیریم و ثمره این کار کاهش ترددها و در نتیجه کاهش تولید آلودگی هوا خواهد بود.

1399/02/20
03:24:03
5.0 / 5
1928
تگهای خبر: اداره , بار , تجربه , ترافیك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
Shikbar شیک بار
shikbar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت شیك بار محفوظ است

شیك بار

حمل و نقل و باربری