تذکر نرجس سلیمانی به استخدام و ارتقاء ناعادلانه کارمندان شهرداری

تذکر نرجس سلیمانی به استخدام و ارتقاء ناعادلانه کارمندان شهرداری

شیک بار: رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران نسبت به وضعیت عزل و انتصابات در شهرداری تهران و جذب و پیشرفت کارمندان انتقاد نمود.



به گزارش شیک بار به نقل از خبر آنلاین، نرجس سلیمانی در جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران ضمن اشاره به عزل و انتصاب مدیران شهرداری اظهار داشت: انتخاب مدیران در قالب قانون و حداقل ها از نظر توانایی اشخاص را حق قانونی شهردار می دانیم اما این که یک ساختار اجتماعی و یک نهاد عمومی، تمام ظرفیت اداری و استخدامی خودش را در راستای کاشت اشخاص معدودی در ساختار اداری برای آینده قرار بدهد، اگر خودِ این امر مصداق تخلف و سوءاستفاده از جایگاه نباشد، حداقل یک موضوع و یک امر نامتعارف و ناشایست است.

ایسنا نوشت: وی اضافه کرد: تا آنجا که در جریان هستم، در دوره ششم هیچ آزمون استخدامی از مجرای رسمی برگزار نشده است؛ هرچند امیدوار هستیم که این اتفاق بیفتد. بنابراین شرایط تبدیل وضعیت غیر از مواردی که در دادگستری در قالب پرونده مطرح بوده، رخ نداده و شرایط در ارتباط با خانواده های ایثارگر هم موارد خیلی محدودی را شامل می شده و قوانین استخدام معلولان هم متاسفانه اندک و موردی بوده است. اینجا یک پرسشی مطرح است؛ اولاً آیا شهردار تهران مجوز استخدام محدودی برای استخدام و تبدیل وضعیت برخی از همفکران خودشان را گرفته اند؟ اگر این طور است، گله کارکنان شهرداری که مدت های طولانی در صف تبدیل وضعیت مانده اند، بجاست.

سلیمانی افزود: امیدوار هستیم به جهت ایجاد آرامش در میان کارکنان شهرداری که نگران و سال ها منتظر هستند که فرصت شرکت در آزمون تبدیل وضعیت را به دست بیاورند، این فرصت به زودی و با رعایت عدالت و مساوات برقرار شود. اما در هر صورت، گزارش های مختلفی داریم که نشان دهنده بهره برداریِ در حقیقت نامتعارف و غیرمعمولِ برخی از مدیران شهرداری از ابزارها و دستورالعمل ها و شیوه نامه های ملاک عمل شهرداری هستند. تعدد صدور احکام کارگزینی برای تعدادی از اشخاص خاص درون حلقه دیده می شود؛ بطور مثال حدود ۳۴ حکم کارگزینی طی مدت کمتر از چهار سال برای یک نفر (هم زمان استخدام، انتصاب و ارتقا به میزان هفت گروه) رخداده است.

در ادامه مجید باقری معاون شهرداری تهران در این خصوص پاسخ داد: گسل هایی در عرصه منابع انسانی وجود دارد که اگر درست توضیح داده نشود تبعاتی به دنبال خواهد داشت. قرار بر این بود جلسه ای با خانم سلیمانی برگزار نماییم و ابهامات در این نشست رفع شد. به هر شکل امروز مواردی عنوان شد که قویاً آنرا تکذیب می نماییم. فرمودند که تعداد تبدیل وضعیت ها در زمینه ایثارگری محدوده بوده اما ۶۲۰۰ نفر در این بخش تبدیل وضعیت شدند. به علت توجه ویژه شهردار تهران این تبدیل وضعیت با جدیت دنبال شد. هرکسی که شرایط آنرا داشت تبدیل وضعیت شد. هرکسی که مطالبه ای دارد ما پاسخگو هستیم.

وی با اعلان اینکه نورچشمی معنایی ندارد و از آغاز سال تا حالا ۷۰۰۰ نفر ارتقاء جایگاه در شهرداری انجام شده است، اشاره کرد: نسبت به سال قبل ارتقاء جایگاه شغلی ۱۰۰ درصد رشد یافته و هر سازمانی که اعلام نموده که نیروهای آن سازمان احتیاج به ارتقاء دارد، موافقت کردیم. تا انتهای سال هم روند ادامه خواهد یافت. تقاضا می کنم که در مورد نورچشمی بودن در ارتقاء نیروهای انسانی نگویید. پروسه ارتقاء مشخص است.

معاون شهردار تهران در مورد تبدیل وضعیت نیروهای انسانی شهرداری تهران، اظهار داشت: دو روز گذشته جشن تبدیل وضعیت نیروهای انسانی شاغل در کلینیک های گل و گیاه اجرا شد. برخی افراد ۱۷ سال سابقه کار در شهرداری داشتند که تمام آنها تبدیل وضعیت شدند و این اقدام رضایت آنها را به دنبال داشت. تمامی نیروهای انسانی سازمان مدیریت بحران درحال تبدیل وضعیت هستند. تمام نیروهای سازمان فرهنگی و هنری هم بتدریج تبدیل وضعیت می شوند. شرکت شهر سالم و سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار هم همین وضعیت را دارد.

وی اضافه کرد: برنامه چهارم توسعه این اجازه را به شهرداری داده که به ازای خروج دو نفر از شهرداری میتوان یک نفر را جذب کرد. ۱۰ هزار نفر از شهرداری خارج شدند که می توانستیم به ازای آن پنج هزار نفر جذب نماییم اما عدد جذب بالاتر از سه هزار نفر است. آزمون سازمان آتش نشانی تا ۳۰ سالگی بود اما آنرا ابطال کردند و این عدد به ۴۰ سالگی رسید. با این شکل تعدادی از افرادی با سنین بالاتر در آزمون عملیاتی آتش نشانی پذیرفته نمی شوند؛ چونکه توان جسمی لازم را ندارند.

وی تاکید کرد: در مورد جذب و تبدیل وضعیت، شرایط و پروسه مشخص است و ابهامی وجود ندارد. ما ۱۰ هزار نفر نیروی خدمات اداری شهر در شهرداری داریم اما می گویند آزمون استخدامی اجرا شود و باتوجه به قانون، امکان دارد جمعیت بالایی از تمام کشور در این آزمون شرکت نمایند و با این حساب امکان دارد که از هر پنج نفر از کارکنان فعلی یک نفر قبول شوند و با این روند باید افراد شاغل که سالها سابقه دارند، تعدیل شوند. ما برای صیانت از حقوق کارکنان فعلی، آزمون برگزار می نماییم وگرنه مشکلی بابت برگزاری آزمون نداریم. رعایت انصاف و عدالت در این مورد مدنظر ماست.

معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران اضافه کرد: ما این آمادگی را داریم که جلسات مشترکی با اعضای شورا در این خصوص برگزار نماییم و تمام پرسش ها را پاسخ دهیم.

1404/09/03
11:04:27
5.0 / 5
7
تگهای خبر: آرامش , ابزار , بار , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
Shikbar شیک بار
shikbar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت شیك بار محفوظ است

شیك بار

حمل و نقل و باربری؛ شیک بار، همراه شما در هر اسباب کشی