وزیر راه:

ظرفیت مسافرپذیری قطارها افزایش نمی یابد

ظرفیت مسافرپذیری قطارها افزایش نمی یابد

وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: رعایت فاصله گذاری اجتماعی در قطارها و اتوبوس های برون شهری همچنان الزامی است و با شركت های متخلف برخورد جدی خواهد شد.



به گزارش شیک بار به نقل از صدا و سیما؛ محمد اسلامی در حاشیه مراسم الحاق ۷۰ دستگاه انواع ناوگان ریلی به شبکه حمل و نقل ریلی کشور در جمع خبرنگاران اضافه کرد: برمبنای مطالعات سازمان های بین المللی هوانوردی و بهداشتی، هوای داخل کابین هواپیما هر سه دقیقه یک دفعه تصفیه و تعویض می شود و بر همین اساس، ستاد ملی مبارزه با کرونا به لغو ضرورت فاصله گذاری اجتماعی در هواپیماها رأی داد که این مساله به شرکت های هواپیمایی ابلاغ گردید.
وی اضافه کرد:، اما تهویه هوا در سایر شقوق حمل و نقل شامل ریلی و جاده ای با هواپیما متفاوت می باشد و بنا بر این همه شرکت های حمل و نقلی مکلف به رعایت الزامات و مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا در بخش حمل و نقل و رعایت فاصله گذاری اجتماعی هستند.
وی همین طور درباب پروازهای خارجی شرکت های ایرانی و جابجایی مسافران ایرانی با قیمت بسیار بالا با ایرلاین های خارجی نظیر قطر اظهار داشت: به مسافران ایرانی سفارش می نماییم با ناوگان ایرانی سفر کنند چونکه بطور مثال شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران الان به ۹ مقصد اروپایی پرواز برنامه ای دارد.
وزیر راه و شهرسازی درباب راه اندازی پرواز برنامه ای بین ایران و ترکیه نیز اضافه کرد: شرکت هواپیمایی ترکیش ایرلاین دو بار برای پرواز به ایران اعلام آمادگی کرد و هر بار این برنامه را کنسل کرد که موضوعی خارج از کنترل ماست، اما امیدواریم این امر در مهر ماه محقق شود.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به سرعت کم وارد شدن ناوگان جدید به حمل و نقل ریلی در ابتدای سال و احتمال جا ماندن از برنامه ورود دو هزار دستگاه انواع ناوگان به شبکه ریلی کشور اظهار داشت: هنوز منابع حمایتی کرونا به دست شرکت های حمل و نقل ریلی متضرر نرسیده است که امیدواریم با ساده سازی مقررات که در دست اقدام است هرچه سریع تر این تسهیلات در اختیار شرکت ها قرار گیرد و در نتیجه با افزایش نقدینگی، شرکت ها بتوانند سفارش بیشتری برای خرید ناوگان بگذارند و از آبان ماه به بعد شاهد رشد تصاعدی ناوگان ورودی باشیم و به تحقق هدف ورود ۲ هزار دستگاه ناوگان جدید تا آخر سال خوشبین هستیم.
سهم ریل در بارگیری بنادر دو برابر شد
اسلامی در مراسم الحاق ۷۰ دستگاه انواع واگن بار، مسافری و لکوموتیو به شبکه ریلی کشور اظهار داشت: با الحاق ۲ هزار دستگاه انواع ناوگان ریلی به شبکه راه آهن کشور تا آخر سال، این سهم باز هم افزایش خواهد یافت.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به سهم بالای جاده در جابه جایی بار و مسافر، اضافه کرد: باید تلاش شود بخش ریلی با افزایش جذابیت ها برای مسافران و صاحبان بار، سهم بیشتری در حمل کالا و مسافر کشور پیدا کند.
وی با اشاره به جابه جایی ۲۲ میلیون تن بار در جاده های کشور از افزایش ۲ برابری سهم ریلی از بارگیری بنادر تا اختتام مرداد ماه آگاهی داد و اظهار داشت: تا اختتام مرداد امسال، میزان جابه جایی بار از بنادر در حوزه ریلی ۲.۲ برابر بیشتر از همین بازه زمانی در سال قبل شده و مسلماً به هدف مورد نظرمان که همان ساخت و بهره برداری ۲۰۰۰ دستگاه ناوگان جدید ریلی است، می رسیم.
اسلامی اضافه کرد: امسال ساخت و بهره برداری از ۲ هزار دستگاه ناوگان ریلی را هدف گذاری کردیم چونکه مطمئن هستیم با وجود بهره برداری از ۳۲۹ دستگاه ناوگان جدید ریلی در پنج ماه امسال و باتوجه به شوق و اشتیاق واگن سازان و شرکت های حمل و نقل ریلی از نوسازی ناوگان، به این هدف خواهیم رسید چونکه پارینه ۷۷۸ دستگاه واگن و لکوموتیو ساخته شده بود و این نشان از جهش و رشد دراین زمینه دارد.
وی افزود: امیدواریم با رفع مشکلات و موانع ناخواسته در حوزه هایی مانند تامین نهاده هایی چون فولاد و مشکلات بانکی که به زودی برطرف می شود در ماه های آینده شاهد تحویل تعداد بیشتر ناوگان ریلی باشیم و تا آخر سال بتوانیم ۲ هزار دستگاه ناوگان ریلی جدید به خطوط راه آهن وارد نماییم.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه سفارش مکتوب برای ساخت بیش از ۸ هزار دستگاه ناوگان جدید، خبری امیدوار کننده برای سازندگان لکوموتیو و واگن سازان است، اظهار داشت: به رغم مزاحمت های همیشگی دشمنان، چرخ اقتصاد کشور می چرخد و با وجود آنکه آنها می گویند اقتصاد ایران خوابیده و فلج شده است باید اظهار داشت که از اول شهریور تا روز گذشته، بیش از ۲۲ میلیون تن بار با بارنامه رسمی در جاده های کشور جابه جا شده است که این، نشان دهنده اقتصاد فعال است، چونکه نه فقط نشانه ای از رکود ندارد بلکه رشد را نسبت به سال قبل نشان میدهد.
اسلامی اضافه کرد: سهم ریل از بار برمبنای آمار و اطلاعات به دست آمده از بنادر در مقایسه با سال قبل ۲.۲ برابر رشد در پنج ماهه امسال داشته است و هر قدر راه آهن بیشتر خودرا به مراکز بار و لجستیک نظیر کارخانجات و معادن متصل کند، مزیت بیشتری برای صاحبان بار داشته و می تواند سهم ریل را در حوزه باری افزایش دهد.
وی اشاره کرد: سال قبل و پیش از شیوع ویروس کرونا در کشور، سهم ریل در حوزه مسافری نسبت به سال ۱۳۹۷، ۶ درصد رشد یافت و اگر به کرونا بر نمی خوردیم بطور قطع سهم ریلی در حوزه باری و مسافری امسال نیز افزایش نیز می یافت، اما معتقدیم که تا اختتام امسال، سهم ریل از جابجایی بار تا حدود ۱۵ درصد افزایش می یابد چونکه پارینه تا پیش از شیوع ویروس کرونا به حدود ۱۳ درصد رسیده بود.
وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: صنعت ریلی امروز وابستگی هایش به صورت مستمر کاهش پیدا می کند و خودکفایی آن بوسیله ارتقای استانداردها بیشتر می شود و ایران نه فقط بعنوان بهره بردار، بلکه بعنوان صاحب فناوری و صنعت در حوزه ریلی شناخته می شود و به سمتی می رود که بتواند فراتر از جغرافیای خود بازار پیدا کند و تابحال در ماه های گذشته گام های بلندی دراین زمینه برداشته است.

1399/06/18
13:06:24
5.0 / 5
1511
تگهای خبر: بار , جاده , حمل و نقل , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
Shikbar شیک بار
shikbar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت شیك بار محفوظ است

شیك بار

حمل و نقل و باربری