در بازدید خبرنگاران مطرح شد

تاكید شورا بر توجه به ابعاد اجتماعی روز بازار پروانه

تاكید شورا بر توجه به ابعاد اجتماعی روز بازار پروانه

به گزارش شیك بار ​​​​​​​دو عضو شورای شهر تهران روز جمعه از روز بازار پاركینگ پروانه بازدید كردند و با غرفه داران در مورد احتمال جابجایی این روز بازار گفتگو كردند كه با مخالفت شدید آنها روبرو شد.



به گزارش شیك بار به نقل از مهر، بعد از آنكه هفته گذشته بساط گستران پاركینگ پروانه از خبر تعطیلی این پاركینگ به سبب ایمن سازی شوكه شدند و اعتراض به این تصمیم ناگهانی و بلاتكلیفی ۱۵۰۰ غرفه داری كه سالهاست هر جمعه در این پاركینگ بساط می كنند علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران به همراه الهام فخاری رئیس كمیته اجتماعی شورای شهر تهران از این مكان بازدید كردند و پای درد و دل غرفه داران قدیمی این روز بازار نشستند.
بساط گسترانی كه بعضی از سال ۷۵ به طبقه اول پاركینگ پروانه آمدند و كل هفته را در بازارهای مختلف می چرخند تا خویش را مهیای روز جمعه كنند. اندكی از قفل شدن درهای پاركینگ پروانه نگذشته كه جمعیت زیادی در طبقات جمع می شوند. حتی مكثی كوتاه تردد را برای مشتریان دشوار می كند. روی دیوار پاركینگ بزرگ اخطار داده شده رجوع كنندگان مراقب تلفن همراه و كیف های خود باشند. در طبقه اول بجز بساط عتیقه و آنتیك فروشی، یك غرفه غذا فروشی هم هست.
یكی از بساط ها گستران كه مربوط به قفل های قدیمی است می گوید بیشتر از ۱۲ سال است كه در این پاركینگ فعالیت می كند و مشتریان خاص خویش را دارد؛ از مشتریان خارجی تا ایرانی.
یكی دیگر از غرفه داران این پاركینگ می گوید از سال ۷۵ در همین مكانی كه نشسته بساط دارد و آئینه ای عتیقه مربوط به دوره ناصرالدین شاه را می دهد دست یكی از مشتریان و می گوید یك هفته تمام به دنبال جمع كردن این اجناس هستیم تا روز جمعه آنها را بفروشیم.
نیروی انتظامی كه همراه جماعت بازدیدكننده است می گوید همه بساط گستران شناسنامه دارند و نیروی انتظامی می داند چه كسانی در این محدوده بساط گستری كرده اند.
طبقه اول مربوط به عتیقه فروش ها است، طبقه دوم فروشندگان لباس و صنایع دستی و طبقه سوم و نیم طبقه چهارم هم لباس می فروشند.
حضور یك هزار و ۱۰۰ غرفه دار در پاركینگ پروانه
در طبقه دوم در اتاقكی معاون خدمات شهری منطقه ۱۲ به همراه یوسف امانی بهره بردار پاركینگ پروانه به همراه علی اعطا و الهام فخاری و خبرنگاران در یك اتاقك كوچك جمع می شوند تا روایت تعطیلی این پاركینگ را بشنوند.
امانی می گوید در مزایده دو ساله بهره برداری این پاركینگ برنده شده و قراردادش ۲۲ بهمن ماه به اتمام می رسد اما شهرداری توافق كرده یك ماه یعنی تا آخر اسفندماه این قرارداد را تمدید كند. او برای بهره برداری این دو سال ۶ میلیارد تومان به شهرداری پرداخته. اجاره ماهانه سال اول ۱۷۶ میلیون و اجاره سال دوم ۳۲۶ میلیون بوده است. یك هزار و ۱۰۰ غرفه دار در این پاركینگ در روز جمعه بساط می كنند. پاركینگ از ۸ شب روز پنجشنبه تحویل بساط گستران می شود تا روز جمعه كه غرفه های خویش را آماده كنند. ساعت ۸ بامداد درها برای رجوع كنندگان باز می شود و به قول امانی ۲۰ هزار نفر جمعه ها از پاركینگ پروانه خرید می كنند.
او معضلات پاركینگ را نداشتن سیستم اطفا حریق می داند و اینكه در خلال ۱۷- ۱۸ سالی كه این پاركینگ در حال خدمات رسانی است هیچ وقت تعمیری روی آن انجام نشده است. به قول وی هر طبقه ۴ آتش نشان مستقر دارد و ۱۵ نیروی پلیس كه دو نفر از آنها از اداره آگاهی و ۱۳ نفر نیروی انتظامی هستند.
به گفته امامی سرقت در پاركینگ پروانه آمار بالایی داشته بخصوص موبایل قاپی كه یك باند ۱۱ نفره هم در این رابطه دستگیر شده اند و حضور فشرده خریداران محیط را مناسب سرقت می كند اما بعد از استقرار نیروی انتظامی، این موارد كاهش داشته است.
یكی دیگر از نیازهایی كه مطرح می شود كمبود سرویس بهداشتی است كه البته مكانی هم برای افزایش سرویس های بهداشتی وجود ندارد و در مجموع كل پاركینگ پروانه ۹ سرویس بهداشتی دارد.
او با اشاره به اینكه حدود ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ بساط گستر ثابت در پاركینگ پروانه فعالیت می نمایند، اظهار داشت: تعدادی هم از راه سایت امكان ثبت نام دارند كه اگر جا باشد به صورت متغیر اجازه فعالیت دارند.
۱۷۰ تا ۲۰۰ جای مجانی هم برای بساط گستری عرضه می شود كه این افراد بیشتر از جانب بهزیستی معرفی می گردند.
امامی می گوید قیمت هر غرفه ۴۰ تا ۶۰ هزار تومان است فروش روز جمعه كه بساط گستران خیلی خوب است و از سراسر دنیا این پاركینگ مشتری دارد. برخی غرفه های طبقه اول مشتریان قدیمی و ثابت خویش را دارند.
در ادامه محمدرضا ندرلو معاون خدمات شهری منطقه ۱۲ می گوید: پاركینگ پروانه را و پاساژ بام لند مقایسه می كند و می گوید این پاساژ با هزینه بالای راه اندازی و داشتن دریاچه ماكسیمم ۱۰۰ هزار نفر از آن بازدید می كنند اما گاهی جمعیت پاركینگ پروانه كه هیچ هزینه ای هم برای آن نشده و فضای بسیار محدود دارد به ۴۰ هزار نفر می رسد كه این به سبب قدمت این مكان است.
برخی از كاسبان برای آنكه اعلام كنند چه زمانی فعالیت دارند احتیاج به فراخوان ندارند و كانال های پرمخاطبی برای اطلاعیه های خود بوجود آورده اند و كافی است در آن كانال ها اعلام كنند بازارچه دایر است. دیگر نیاز نیست در منطقه به صورت بنر اطلاع رسانی نماییم.
او عتیقه فروشان را بساط گستران قدیمی و ثابت این بازار دانست و اظهار داشت: امكان عرضه جنس تقلبی در این بازار كم است چونكه دست این افراد دست فروش نیستند كه نشود هفته آینده آنها را پیدا كرد. اینها از سال ۷۵ در پاركینگ پروانه بساط دارند. پیش از آن هم در خیابان ناصرخسرو فعالیت می كردند و كسب و كار داشتند.
وی ادامه می دهد: پاركینگ پروانه در ایام غیر از جمعه مخاطبی ندارد و نهایت ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر روزانه از پاركیگ استفاده كنند و به خاطر قرار گرفتن در محدوده طرح ترافیك و امكان پارك در حاشیه خیابان در روزهای هفته استقبال از این پاركینگ نمی گردد.
وی می گوید: به سبب رجوع كنندگان بالا امروز كه ۱۵-۱۶ نفر همزمان در راه حركت می كردند سبب ازدحام در راه پله ها شدند و شما گمان كنید اگر خدایی ناكرده اتفاقی در راهروهای این پاركینگ بیافتد آیا امكان خروج سریع رجوع كنندگان را داریم؟
توافق بنیاد مستضعفان و شهرداری تهران در مورد ایمن سازی پاركینگ پروانه
ندرلو به حادثه پلاسكو اشاره نمود و اظهار داشت: در مورد ایمنی پلاسكو هم هشدارهای لازم داده شده بود اما به آن بی توجهی شد و دیدیم در یك حادثه ناگهانی چه اتفاق تلخی رقم خورد.
او با توافق بنیاد مستضعفان و شهرداری تهران در مورد ایمن سازی پاركینگ پروانه اشاره نمود و افزود: تجهیز پاركینگ به سیستم اطفای حریق، ایزوگام كردن سقف و مقاوم سازی و ایمن سازی پاركینگ و تعمیر آسانسورها (در حال حاضر ۴ آسانسور در پاركینگ وجود دارد كه ۳ آسانسور آن خراب است). تجهیز طبقات به كپسول خشك و … اقداماتی است كه باید در این مدت صورت صورت گیرد.
وی از پیشنهاد شهرداری منطقه در مورد واگذاری قطعه زمین بزرگی حدود ۱۲ هزار مترمربع خبر می دهد كه همزمان با فعالیت روز جمعه پاركینگ پروانه امكان استفاده بساط گستران این پاركینگ را در روز پنجشنبه فراهم آورد تا به تدریج مشتریان پاركینگ پروانه كم كم به آن مكان منتقل شوند.
وی می گوید تلاش می نماییم در آن زمین سازه های نسبتاً دائمی ایجاد نماییم و امكان اینكه در طول روزهای هفته هم امكان استفاده از این بازار باشد فراهم گردد و بعد از آن پاركینگ را برای تعمیرات كامل تحویل بنیاد دهیم.
او می گوید: طراحی های لازم هم جهت استفاده از این زمین انجام شده است.
الهام فخاری رئیس كمیته اجتماعی شورای شهر تهران در واكنش به سخنان این مدیر شهرداری می گوید: روزبازارها تنها در یك روز ایجاد می شوند و همان یك روز هم مشتریان خویش را دارند. بخصوص پاركینگ پروانه كه ۲۰ و چند سال است كه در حال فعالیت است و طی این سال ها رشد خوبی داشته و اینكه این بازار را جابجا نماییم احتیاج به بررسی و گفتگو با افرادی دارد كه در این بازار فعالیت می نمایند بخصوص اینكه این بازار حتی مشتریان بین المللی هم دارد. در این سال ها مشتریان خاص خویش را در این مكان پیدا كرده است. طبیعی است كه در مقابل پیشنهاد مكانی تازه مقاوت ذهنی وجود داشته باشد چونكه پروتكل نانوشته ای كه سال ها بر مبنای آن فعالیت نموده اند را بر هم می زنند.
او خطاب به این مدیر شهری اظهار داشت: تعمیرات آسانسور، ایزوگام و ایجاد دسترسی های خروج چقدر زمان می برد، این مورد باید مشخص شود.
علی اعطا هم این سوال بیان كرد كه این سازه برای پاركینگ مقاوم سازی خواهد شد یا جهت استفاده بساط گستران، چون نوع ایمن سازی این دو با هم متفاوت می باشد كه در ابتدا معاون خدمات شهری منطقه ۱۲ اظهار داشت: در صورتیكه پاركینگ بعد از مقاوم سازی تاییدیه آتش نشانی را برای ادامه فعالیت ها گرفت امكان آماده سازی فضا برای حضور باردیگر دستفروشان وجود دارد.
الهام فخاری هم بعد از سخنان وی اظهار داشت: باید دید برای تاییدیه آتش نشانی چه برنامه عملیاتی لازم است و بر مبنای آن عملیات ایمن سازی را شروع كرده و بگونه ای ایمن سازی شود كه تاییدیه آتش نشانی را كسب كند و همینطور تاریخ آخر آن هم مشخص باشد و به آینده ای دور موكول نشود.
پس از مقاوم سازی و تاییدیه آتش نشانی ادامه فعالیت برای حضور باردیگر دستفروشان وجود دارد
علی اعطا در ادامه این جلسه اظهار داشت: پاركینگ پروانه مشكلات جدی در حوزه ایمنی دارد اما نباید مسائل اجتماعی و افرادی كه در این پاركینگ شاغل هستند و هویت اقتصادی – اجتماعی كه این پاركینگ دارد را نادیده گرفت. در كنار آن باید امنیت مردم هم در اولویت باشد. اگر امنیت را فراموش نماییم امكان دارد در حادثه ای جان و مال كسبه و رجوع كنندگان در معرض خطر قرار گیرد. خاطرمان نرود كه در مورد پلاسكو هم بارها آتش نشانی اخطارهایی داده بود اما به خاطر همین ملاحظات اقتصادی، ایمن سازی نادیده گرفته شده بود. ما باید راهكاری چندجانبه برای این مورد پیدا نماییم.
اعطا افزود: اولویت، ایمن سازی بدون تعطیلی كه پاركینگ پروانه است و باید بررسی شود آیا می توان بدون تعطیلی به موازات ایمن سازی، جمعه بازارها را برگزار كرد و در طول هفته فعالیت ایمن سازی را انجام داد؟
او تصریح كرد: اینكه ما به صورت ناگهانی و درست شب عید بخواهیم این بازار را منتقل نماییم مناسب نباشد. همینطور باید بر جنبه های اجتماعی این تصمیم توجه گردد.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری در خصوص اینكه آیا حضور طولانی مدت بساط گستران برای آنها حق مكتسبه ایجاد كرده، اظهار داشت: چنین حقی از لحاظ حقوقی ایجاد نشده اما ما باید به ابعاد اجتماعی و خاطره جمعی كه پاركینگ پروانه دارد دقت نماییم. بجز كسبه، علاقه مندان زیادی سالهاست به این بازار رجوع می كنند. وقتی خبر تعطیلی پاركینگ پروانه شنیده شد اعضای شورا هم در مورد آن پرس و جو كرده و مبحث را پیگیری كردند. مشتریان قدیمی این پاركینگ به این فضا حس تعلق دارند و ما باید از این فضاهایی در تهران حفاظت نماییم و نگذاریم به راحتی به این خاطرات خدشه وارد شود. ازاین رو بعد اجتماعی مبحث مهم می باشد.
نماینده شهرداری در این نشست هم اعلام نمود: از حضور بساط گستران در پاركینگ پروانه استقبال می كند و حضور آنها سبب شده جمعیت در ایام تعطیل به این منطقه بیایند اما دغدغه ایمنی مردم هم نباید فراموش شود.
وی در پاسخ به پرسش یكی از خبرنگاران كه امكان اینكه به جای این مكان، مكان دیگری بعنوان پاركینگ ساختمان پلاسكو تعیین شود، اظهار داشت: باید در شعاع ۲۵۰ متری این پاركینگ تأمین می شد كه تنها نقطه همین پاركینگ است. در این مدت باید سازه توسط پیمانكار كه بنیاد مستضعفان است مقاوم سازی شود.
در میانه جلسه یكی از غرفه داران قدیمی با اشاره به اینكه خیلی از غرفه داران این بازارچه سرپرست خانواده، دانشجو و زنان تنها هستند، اظهار داشت: من بعنوان یكی از غرفه داران از همین غرفه داری دو فرزندم را تا مرحله فوق لیسانس پشتیبانی مالی كرده ام. از هر غرفه این بازارچه چندین نفر درآمد كسب می كنند. از پیك موتوری كه اجناس را جابجا می كنند تا بازاری كه برای ما تأمین جنس می كند تا خود ما كه تولیدكننده هستیم. من هزینه های بیماری همسرم را می دهم. نمی گویم نیازمند هستیم چونكه حضور در این بازار و كسب درآمد سبب شده ماه روی پای خودمان بایستیم. خدا را شاكریم اما اگر این بازار نباشد ما چگونه كسب درآمد نماییم. دولت بدون آنكه ریالی پرداخت كند. ما در اینجا ۱۵۰۰ شغل بوجود آورده ایم و در حالی كارآفرینی هستیم. باید از این روند تقدیر و تشكر هم بشود اما ناگهان هفته پیش ما را شوكه كردند كه باید به مكان دیگری برویم.
وی افزود: ما بدبخت نیستیم، تولید كننده ایم، سال ها در این بازار زندگی كرده ایم، چرخ زندگی مان را چرخانده ایم. تنها درخواستمان، باقی ماندن بازارچه پروانه است.
یكی از خبرنگاران از اعضای شورا درخواست نمود كه كسبه را از ناایمن بودن بازارچه آگاه كنند و شاید آنان نمی دانند كه چه خطراتی متوجه آنهاست كه الهام فخاری توضیح داد: این نوع نگاه كه دیگران نمی فهمند باید اصلاح گردد. این آدم ها در این مكان كار و زندگی می كنند و از همه ما نسبت به محدودیت ها، مسائل ومشكلات آن آگاه ترند و مساله ناایمن بودن را بهتر از ما می دانند اما در این شرایط سخت نگران كسب و كارشان هم هستند. كاری كه اگر نباشد امكان دارد وضعیت زندگی شأن را دشوار كند. این مخالفت نه از روی ناآگاهی بلكه به سبب مسائل دیگر است. هزار و ۵۰۰ خانواده در این مكان زندگی خویش را می گذرانند.
وی اظهار داشت: اینكه شهرداری رغبت دارد پاركینگ پروانه كند و اینكه تعهد بدهد این فعالیت ها ادامه داشته باشد متفاوت می باشد. معترضان نگران بازار كار خود هستند. ما نمی توانیم تنها به سبب عدم بدهی، همه آنها را اقنا نماییم كه از بازارچه بروند. باید در كنار ایمن سازی، شرایط غرفه داران را هم در نظر گرفت.
فضای پاركینگ پروانه تبدیل به فضای امنی شده كه جوانان هم می توانند در آن به راحتی فعالیت كنند
یكی دیگر از غرفه داران هم با اشاره به اینكه ما هفته گذشته بعد از شنیدن خبر تعطیلی پاركینگ پروانه شوك شدید را تحمیل كردیم اظهار داشت: بعضی از این غرفه داران تنها سرمایه اشان ۱۵۰ هزار تومان است. در بین غرفه داران از دانشجو داریم تا زن سرپرست خانواده، تا معتاد. اما مهم آن است كه ما در این بازارچه توانسته ایم با اقتدار زندگی خویش را بچرخانیم و ما دست فروش نیستیم. بیشتر ما تولید كننده هستیم اما به ما گفته شده تا آخر فروردین اجازه فعالیت داریم. از همین حالا ما نگران به پایان رسیدن این مهلت هستیم. چرا باید آرامش سال جدید ما بر هم زده شود. این بازار از سراسر دنیا مشتری دارد. من از مشتریانم زبان انگلیسی و فرانسه یاد گرفته ام. بازارچه پروانه یك بازارچه جهانی است كه مشتریانش به آن اعتماد دارند. ما همه كارآفرین هستیم، منتی بر كسی نداریم اما اگر این بازار جمع شود پول زنِ سرپرست خانواده ای كه هزینه داروی بچه اش را می دهد چه می شود؟ نگذارید این بازارچه خدایی ناكرده بسته شود، جای دیگر جواب نمی دهد. روز پنجشنبه یا روزهای دیگر ما نمی توانیم فعالیت نماییم. بسیار از این غرفه داران بچه های شهرستان هستند كه از اصفهان، شیراز، گنبد و بوشهر و … سفر می كنند تا با فروش روز جمعه خود زندگی شأن را بسازند. ما با ایمن سازی مشكلی نداریم اما بگونه ای صورت گیرد كه ما بیكار نشویم. ما شهرداری را می شناسیم. پیمانكاران می آیند و می روند.
او افزود: در چین ۱۰ روزه بیمارستان هزار تختخوابی ساخته اند حالا نمی گردد تا آخر فروردین مقاوم سازی ۴ طبقه پاركینگ را انجام داد؟ به ما قول دهید كه پاركینگ پروانه تعطیل نشود و ما سال جدید را بدون دغدغه آغاز نماییم.
یكی دیگر از غرفه داران قدیمی اظهار داشت: من یك زن سرپرست خانواده هستم. مردها اگر از اینجا بروند می توانند گوشه خیابان بساط كنند یا در تاكسی های اینترنتی كار كنند. من كجا بروم؟ اجاره خانه من را چه كسی پرداخت می كند. من یك زن تنها با یك فرزند كجا نان خویش را تأمین كنم.
یكی دیگر از این غرفه ها مربوط به چند دختر دانشجو است كه هزینه شهریه دانشگاه شان را تأمین می كنند. این جوانان كجا فضای امن را دارند كه بتوانند كسب درآمد كنند. فضای پاركینگ پروانه تبدیل به فضای امنی شده كه جوانان هم می توانند در آن به راحتی فعالیت كنند.
از یكی از كسبه قدیم می پرسم تابحال چند حادثه آتش سوزی در این محل رخ داده كه او می گوید در این چند سال به خاطر نمی آورد كه آتش سوزی رخ داده باشد. به قول او هر هفته یكی، دو مورد سرقت رخ می دهد.
در آخر این بازدید اعضای شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران به سوالات آنها پاسخ گفتند.
علی اعطا با اشاره به سابقه فعالیت جمعه بازار پروانه، اظهار داشت: جمعه بازار پروانه بیشتر از دو دهه در حال فعالیت است كه در این بازه زمانی به هویتی دست یافته كه مردم آنرا به بازار صنایع دستی و عتیقه می شناسند.
عضو شورای شهر تهران افزود: چندی است شهرداری تهران درگیر تأمین پاركینگ ساختمان پلاسكوست و به سبب آنكه پاركینگ پروانه در شعاع ۲۵۰ متری ساختمان پلاسكو است، مورد توجه جهت تأمین پاركینگ ساختمان پلاسكو قرار گرفته است و مقرر است مقاوم سازی و ایمن سازی آن صورت گیرد.
شهرداری باید در راه اعتمادسازی غرفه داران حركت كند
اعطا با تاكید بر این نكته كه ایمنی مهم می باشد، اظهار داشت: ایمن سازی و مقاوم سازی پاركینگ پروانه باید زودتر مورد توجه مدیریت شهری قرار می گرفت چونكه بعد از تجربه ساختمان پلاسكو، شعار كمیته پلاسكو این بود كه پلاسكو را فراموش نكنیم.
او افزود: میزان حضور شهروندان در جمعه بازار پاركینگ پروانه، جمعه ها بالغ به ۲۰ هزار نفر می شود كه این امر ایمن سازی آنرا بیشتر از پیش مهم می كند اما نكته ای كه باید به آن توجه گردد این است كه باید تصمیمی درست در این حوزه گرفته شود تا در این شرایط اقتصادی بگونه ای عمل نشود كه ارتزاق هزار خانوار مشغول به فعالیت در پاركینگ پروانه با خطر مواجه شود.
عضو شورای شهر تهران با اشاره به این نكته كه پاركینگ پروانه دارای ۳ بعد است، اظهار داشت: بعد ایمنی، اقتصاد و هویت از خصوصیت های مهم این پاركینگ است و باید بدانیم هویت این پاركینگ متعلق به شهر است و هر تصمیم مدیریت شهری باید در راه حفظ این ۳ بعد باشد.
در ادامه رئیس كمیته اجتماعی شورای شهر تهران اظهار داشت: اعتماد غرفه داران پاركینگ پروانه به شهرداری تهران قابل توجه است و شهرداری باید در راه اعتماد غرفه داران حركت نماید.
وی با اشاره به این نكته كه باید در مدیریت شهری تصمیم گیری ها بر مبنای پیشبینی همه جوانب كار باشد، اظهار داشت: باید با نگاه عقلانی و با عنایت به عواطف مردم، باید درباره وضعیت پاركینگ پروانه تصمیم گیری كرد و باید دانست كه فضای زندگی مردم تفكیك پذیر نیست و موضوعات و تصمیم گیری ها در مدیریت شهری باید بیشتر به سمت تعامل های اجتماعی و فرهنگی باشد.
رئیس كمیته اجتماعی شورای شهر تهران تاكید كرد: اگر مقرر است محیط كسبی گرفتار تغییر شود، مردم نسبت به آن در هر حوزه واكنش نشان می دهند و باید تاكید كرد كه هویت شهری پاركینگ پروانه مهم می باشد و این مورد به مردم ربط دارد.
فخاری خاطرنشان كرد: تصمیم گیری مدیریت شهری به شكل ۳، ۲ و۱ نیست و فرق مدیریت شهری بر تصمیم گیری ها باید این باشد كه به مسیر جایگزین برسد و هویت ها و ملاحظات و تصمیم گیری ها را مورد توجه قرار بدهد.
او با اشاره به ایمن سازی پاركینگ پروانه، اظهار داشت: باید بگونه ای تصمیم گرفت كه در كنار حفظ مسائل روانی و روحی كسبه پاركینگ پروانه، ایمنی آن هم رعایت شود و متأسفانه نباید برای تأمین نظر یك نهاد دیگر جهت تأمین پاساژ پلاسكو به شكل بخشی نگری به پاساژ پروانه نگاه كرد.
رئیس كمیته اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به این نكته كه غرفه داران پاركینگ پروانه به شهرداری تهران اعتماد دارند، اظهار داشت: شهرداری تهران هم باید در راه اعتماد مردم حركت نماید و تنها به فكر تهاتر و تعامل نباشد چونكه هویت اجتماعی جمعه بازار پروانه نباید به شكل چند وجهی مورد توجه قرار بگیرد.


1398/11/26
21:01:39
5.0 / 5
2974
تگهای خبر: آرامش , بار , بنیاد , تاكسی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
Shikbar شیک بار
shikbar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت شیك بار محفوظ است

شیك بار

حمل و نقل و باربری