یك مقام مسئول اعلام كرد:
تشریح فعالیت های وزارت راه در دفاع مقدس
به گزارش شیك بار معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی، اهم فعالیت های دو وزارت راه و مسكن در دوران دفاع مقدس را شرح داد.
به گزارش شیك بار به نقل از مهر، مهدی عبوری در نشست خبری خود با خبرنگاران به تشریح اقدامات دو وزارت راه و ترابری و مسكن و شهرسازی سابق در دوران دفاع مقدس پرداخت و اظهار داشت: راه اندازی راه های تخریب شده بر اثر جنگ، راه اندازی راه های جدید برای عبور كاروان های جنگی، راه اندازی سایت موشكی گنو، ۱۶ بیمارستان صحرایی برای ارتش و سپاه، راه اندازی ۲ معراج شهدا، مراكز مخابراتی، ۵۴ پاسگاه مرزی، ۴ بیمارستان زیرزمینی در ۴ مركز استان و راه اندازی سرپناه برای ۸۰۰۰ نفر از جنگ زدگان، از مهم ترین اقدامات این دو وزارتخانه در دوران دفاع مقدس بود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینكه ۱۵ هزار كارمند ایثارگر در دستگاه های تابعه وزارت راه و شهرسازی مشغول فعالیت هستند، اظهار داشت: در اولین ساعات جنگ، فرودگاه مهرآباد و بنادر ما در جنوب بعنوان واحدهای تابعه وزارت راه وقت، مورد حمله قرار گرفت و بندر خرمشهر هم چند ماه به تصرف بعثی ها درآمد كه سبب شد فشار كاری واردات كالا به بندر امام خمینی (ره) منتقل شود.
عبوری خاطرنشان كرد: شركت راه آهن هم در زمان جنگ، مبادرت به جابجایی هشت میلیون نفر صندلی به مناطق جنگی و انتقال چهار میلیون تن مایحتاج جبهه های جنگ با قطار كرد و در عین حال، پنج دستگاه قطار به بیمارستان متحرك تبدیل شد كه اتاق عمل و مجموعاً ۱۰۰ تخت بیمارستانی داشتند؛ ضمن اینكه دو میلیون و ۴۰۰ هزار تخته تراورس با قطار برای ساخت سنگر، به جبهه ها منتقل شد.
وی تصریح كرد: بعثی ها بعد از تصرف خرمشهر، ۱۲۰ كیلومتر خط آهن اهواز ـ خرمشهر را تخریب و جمع آوری كردند كه بعد از آزادسازی خرمشهر، این ۱۲۰ كیلومتر ظرف ۱۰۰ روز ریل گذاری و بهره برداری شد.
در ادامه این نشست سرهنگ علیرضا افشاری، فرمانده مركز مقاومت بسیج وزارت راه و شهرسازی با اشاره به فعالیت های دو وزارت راه و مسكن در دوران دفاع مقدس اظهار داشت: در نمایشگاهی كه در هفته دفاع مقدس برگزار می شود، همه سازمان های تابعه وزارت راه و شهرسازی، به معرفی این اقدامات خواهند پرداخت.
به گفته سرهنگ افشاری، وزارت راه و شهرسازی رتبه نخست عملكرد دستگاه های اجرایی در حوزه معرفی فعالیت های این دستگاه ها در دوران دفاع مقدس را كسب كرده اند.
وی به تداوم همكاریهای سازمان بسیج مستضعفین با شركت بازآفرینی شهری و دیگر دستگاه های تابعه وزارت راه و شهرسازی، اشاره و خاطرنشان كرد: این تفاهمنامه در چهار سال قبل به امضا رسید كه در طول چهار سال گذشته، اقدامات خوبی در مورد نوسازی بافت های فرسوده انجام شده است. همینطور سازمان بسیج مستضعفین همكاری گسترده ای در سیل فروردین امسال با وزارت راه و شهرسازی داشت.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب