ارزهای آسیایی روی دست دلار بلند شدند
شیک بار: دلار روز سه شنبه برای رشد به تقلا افتاد، برای اینکه افزایش دو روزه غیرمنتظره دلار تایوان، به سایر ارزهای منطقه ای گسترش یافت و شکنندگی ارز آمریکا را برجسته کرد.
به گزارش شیک بار به نقل از ایسنا، افزایش چشم گیر ارزش دلار تایوان در دو روز گذشته، در طول معاملات روز جاری فروکش کرد، اما بانک مرکزی هنگ کنگ، برای توقف قوی شدن ارز داخلی، مداخله کرد و یوان چین جهش یافت.
سرمایه گذاران همین طور منتظر پیشرفت ملموس در مذاکرات تجاری با آمریکا و شواهدی از بهبود روابط چین و آمریکا بودند که مقامات فقط به آن اشاره کرده اند.
نرخ برابری دلار تایوان در مقابل دلار آمریکا، روز دوشنبه، به ۲۹.۵۹ دلار تایوان رسید و با جهش هشت درصدی ظرف مدت دو روز، به بالاترین سطح سه ساله صعود کرد. این افزایش همزمان با پایان مذاکرات تجاری آمریکا و تایوان در واشنگتن روی داد. دلار تایوان در معاملات روز جاری، با کمی کاهش، به ۳۰.۱۸۵ دلار تایوان در مقابل هر دلار آمریکا رسید.
کریس وستون، رییس تحقیقات شرکت پپرستون اظهار داشت: عاملی که بسیاری در مورد آن صحبت می کنند، این است که آیا این کشورها با ارزهای همیشه «ضعیف» و به شدت تحت کنترل، حال بوسیله کانال های ارزی، برای ترامپ جذاب هستند و الان اجازه می دهند که ارزش ارزشان به عنوان قسمتی از مذاکرات تجاری، افزایش یابد یا خیر.
بانک مرکزی تایوان، چنین توافقی را بارها توسط تکذیب کرده، اما بازار کاملا متقاعد نشده است و جهش دلار تایوان را با تایید ضمنی بانک مرکزی و همین طور احتمالاً با استقبال آمریکا، می بیند.
دلار هنگ کنگ همین طور درحال آزمایش محدوده قوی معاملات خود بین ۷.۷۵ تا ۷.۸۵ در هر دلار بود که موجب شد نهاد پولی هنگ کنگ در اوایل روز جاری، ۷.۸ میلیارد دلار (۶۰.۵ میلیارد دلار هنگ کنگ) خریداری کند تا از شکسته شدن نرخ این ارز در مقابل دلار آمریکا پیشگیری کند.
یوان در سرزمین اصلی چین، بعد از بازگشایی معاملات بعد از یک وقفه طولانی، با ۰.۷ درصد افزایش، به ۷.۲۲۱۲ یوان در مقابل هر دلار آمریکا رسید و یوان در بازارهای خارجی، فاصله چندانی با بالاترین رکورد شش ماهه خود در مقابل دلار آمریکا نداشت و در ۷.۲۱۳۵ یوان در مقابل هر دلار قرار گرفت.
ارزهایی مانند دلار استرالیا و ین نیز از این وضعیت سود بردند. دلار استرالیا آخرین بار ۰.۶۴۶۷ دلار معامله شد که نزدیک به بالاترین سطح پنج ماهه اش در معاملات روز دوشنبه بود. ین ژاپن در مقابل دلار، در ۱۴۳.۶۹ ین ثابت ماند، در حالی که در معاملات روز گذشته، ۰.۹ درصد بالا رفته بود.
این تحرکات ارزی، روایت بی علاقگی سرمایه گذاران به دلار آمریکا را که ناشی از سیاست تعرفه جهانی آشفته دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، بود، بیشتر تقویت کرد. کارول کونگ، استراتژیست ارزی در بانک کامن ولث استرالیا، اظهار داشت: بازده اوراق خزانه به سطح پیش از «روز آزادی»، بازگشته، اما دلار آمریکا هنوز به شدت ضعیف است.
دلار در مقابل سبدی از ارزها، با ۰.۱ درصد کاهش، به ۹۹.۷۳ واحد رسید. شاخص دلار در آوریل، کاهش ماهانه ۴.۳ درصدی را متحمل شد که بزرگترین کاهش در بالاتر از دو سال قبل بود.
فدرال رزرو، روز چهارشنبه، تصمیم سیاست پولی خودرا اعلام می کند و انتظار می رود نرخ های بهره را ثابت نگه دارد، اما این جلسه ممکنست آخرین جلسه ای باشد که نتیجه آن، بسیار قطعی و بدون تغییر باشد.
بر اساس گزارش رویترز، در معاملات ارزی دیگر، یورو با ۰.۰۹ درصد افزایش، به ۱.۱۳۲۴ دلار رسید، در صورتیکه پوند با ۰.۰۵ درصد افزایش، به ۱.۳۳۰۳ دلار رسید. دلار نیوزیلند با ۰.۲۶ درصد افزایش، به ۰.۵۹۸۲ دلار رسید.
منبع: شیك بار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب