دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) جدید شد

دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) جدید شد

شیک بار: دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) سحرگاه امروز جمعه ۱۴ آذر برای صرفه جویی در مصرف آب پرده برداری شد.



به گزارش شیک بار به نقل از خبر آنلاین، به منظور افزایش آگاهی عمومی درباره ی بحران کمبود آب و لزوم صرفه جویی در مصرف آن، از جدید ترین دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) با شعار «نصفش کنیم» رونمایی گردید.
مهر در خبری نوشت: این دیوارنگاره که محصول خانه طراحان انقلاب اسلامی است، در ادامه پویش «ایران کشور حساس به آب» و صرفه جویی در مصرف آب است. دیوارنگاره «نصفش کنیم» طرحی از شیر آب است که مقابل آینه قرار گرفته و با توضیح کوتاه؛ «از آن چه در آینه می بینید نزدیک تر است» به مخاطبان هشدار می دهد.
طراح گرافیک این دیوارنگاره دانیال فرخ است.
بطور خلاصه دیوارنگاره نصفش نماییم طرحی از شیر آب است که مقابل آینه قرار گرفته و با توضیح کوتاه؛ از آنچه در آینه می بینید نزدیک تر است به مخاطبان هشدار می دهد.

منبع:

1404/09/15
10:17:11
5.0 / 5
10
تگهای خبر: بار , محصول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
Shikbar شیک بار
shikbar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت شیك بار محفوظ است

شیك بار

حمل و نقل و باربری؛ شیک بار، همراه شما در هر اسباب کشی