دبیركل سازمان بین المللی دریانوردی؛

ایران از صعود سه پله ای كشتیرانی كانتینری خود باید احساس غرور كند

ایران از صعود سه پله ای كشتیرانی كانتینری خود باید احساس غرور كند

شیك بار: دبیركل سازمان بین المللی دریانوردی با اشاره به صعود سه پله ای كشتیرانی كانتینری ایران در رتبه بندی آلفا لاینر اظهار داشت: صنعت كشتیرانی ستون فقرات تجارت جهانی است.



به گزارش شیك بار به نقل از مهر، كی تاك لیم در مراسم روز جهانی دریانوردی با اشاره به اینكه در سال ۲۰۱۷ حجم تجارت دریایی به ۱۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تن رسید، اظهار نمود: به نظر می آید كه این رقم گواهی بر این واقعیت است كه امروزه صنعت كشتیرانی به یك لزوم جدی در زندگی افراد بدل شده است.
دبیركل سازمان بین المللی دریانوردی اضافه كرد: یك چیز به روشنی قابل گفتن است و آن اینكه لزوم صنعت كشتیرانی بویژه در بحث ترانزیت دریایی بار و كالا در آینده دور هم همچون قرن هایی كه پشت سر گذاشته ایم و شاهد حضور كشتی های باربری در سراسر جهان بوده ایم، ادامه خواهد یافت.
وی افزود: نقش صنعت كشتیرانی در بدنه تجارت جهانی امروز همچون ستون فقرات است و با این حساب، ایرانیان كه اخیراً شاهد سه پله صعود كشتیرانی كانتینری خود در رتبه بندی معتبر آلفا لاینر بودند، می توانند احساس غرور كنند.
كی تاك لیم با اشاره به اینكه امروز صنعت كشتیرانی دو انتخاب مهم پیش رو دارد، اظهار داشت: از یكسو تلاش ها برای حركت به صنعتی محیط زیستی تر و پاكتر در جریان است و از جانب دیگر، تكنولوژی با تمام مزایا و معایب آن در حال ورود به صنعت كشتیرانی است. به اعتقاد من، این صنعت باید اهداف و جهت گیری های خویش را در جهت توسعه پایدار انتخاب نماید.وی در ادامه با اشاره به اینكه فرصت ها و چالش هایی كه پیش روی صنعت كشتیرانی دنیاست باید مورد توجه باشد، اظهار داشت: چشم انداز سازمان جهانی دریانوردی این است كه در جهت كاهش گازهای گلخانه ای در صنعت كشتیرانی حركت نماید، هم اكنون به دنبال آن هستیم كه بتوانیم بخش های مختلف این صنعت را با چگونگی سرمایه گذاری در حوزه سوخت های با كربن پایین آشنا نماییم. كیتاك لیم اضافه كرد: برای اجرایی شدن فاز نخست این مهم، در یك استراتژی پنج ساله فعالیت های تشویقی در زمینه كاهش انتشار گازهای گلخانه ای انجام می دهیم و امیدواریم این مورد بزودی فراگیر شود. وی افزود: تعداد حوادث دریایی در فاصله سال های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۷ میلادی از ۲۱۶ مورد به ۲۰۳ مورد كاهش پیدا كرد كه این حكایت از نقش راهبردی سازمان جهانی دریانوردی و تلاش دریانوردان برای دریانوردی ایمن تر دارد. دبیركل سازمان جهانی دریانوردی با اشاره به اینكه نگاهی به تحولات اقتصادی و تجاری جهان نشان داده است كه تجارت دریایی در حال رونق گرفتن است، اظهار نمود: می توان گفت این صنعت رشد چشم گیری داشته و حتی در سال ۲۰۱۷حجم تجارت دریایی به ۱۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تن رسید و این رقم گواهی بر این واقعیت است كه امروز صنعت كشتیرانی به ضرورتی جدی در زندگی آدم ها تبدیل گشته است. وی ادامه داد: با وجود اذعان به چنین رشدی نمی توان درباره كمیت و كیفیت آینده صنعت كشتیرانی، قضاوت و پیش بینی نمود، اما لزوم توسعه صنعت كشتیرانی خصوصا در بحث ترانزیت دریایی بار و كالا در آینده دور هم همچون قرن هایی كه پشت سر گذاشته ایم، ادامه خواهد یافت. او همینطور تاكید كرد: لزوم دارد از ایران به خاطر مشاركت و نقشی كه در فراهم كردن امكانات مقابله با دزدان دریایی سومالی داشته است قدردانی كنم.كیتاك لیم به تاریخچه حضور دزدان دریایی و تعرض های آنها نسبت به كشتی ها و دریانوردان اشاره نمود و اظهار داشت: درست از همان زمان كه دزدان دریایی در حدود سال ۱۹۸۰ مبادرت به فعالیت مسلحانه و خرابكارانه كردند، مبحث در دستوركار سازمان جهانی دریانوردی قرار گرفت و اگر با دقت بنگریم، در طول این بیست و پنج سال شاهد تغییر جغرافیای دزدان دریایی از آفریقای جنوبی، دریای چین جنوبی و تنگه های مالاكا و سنگاپور به سواحل سومالی و خلیج گینه هستیم. دبیركل سازمان جهانی دریانوردی خاطرنشان كرد: شاید اجرایی ترین اقدام برای مهار دزدان دریایی در طول این سالها، عملیات نظامی و پدافندی در آبهای سومالی بود كه ایران نقش مهمی در فراهم كردن مقدمات و زیرساخت های آن داشته است كه سهم خود می دانم از این اقدامات قدردانی كنم. كیتاك لیم با اشاره به اینكه ایران یكی از اعضای پرارزش سازمان جهانی دریانوردی است، اضافه كرد: در خیلی از برنامه های سازمان جهانی دریانوردی، حضور پرارزش ایران دیده می شود، بعنوان نمونه به تازگی كه فاز یك نخست پروژه مدیریت آب توازن از جانب این سازمان آغاز شد، ایران یكی از شش كشور در حال توسعه جهان بود كه به ما پیوست و مشاركت مثبتی در این روند داشت. وی تاكید كرد: ایران بعنوان یك عضو سازمان بین المللی دریانوردی تعهدات خویش را در پروژه های ظرفیت سازی به خوبی نشان داده است.

1397/06/17
15:58:44
5.0 / 5
2516
تگهای خبر: امكانات , بار , باربری , تجارت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
Shikbar شیک بار
shikbar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت شیك بار محفوظ است

شیك بار

حمل و نقل و باربری